Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 7 ianuarie 2009

Un Basescu nemultumit de salariul de Presedinte!

Cand l-am vazut pe domnul presedinte, "obosit" ,dupa sarbatorile de iarna, in care era suparat ca El are salariul mic si altii au un venit cu mult mai mare.
Dar cine l-a obligat sa fie presedinte? Daca nu-i convine salariul de Presedinte are alternative.Daca este capabil sa mearga si EL in mediul privat.
Daca ne uitam la Presedintele SUA acesta are un salariu cu mult mai mic decat un comandant de portavion ( nici macar 50% din salariul acestuia) si niciodata nu am auzit ca El, Presedintele SUA, sa critice faptul ca el obtine un salariu mai mic decat acesta.Domnule presedinte ,daca sunteti capabil , lasati Romanica asta in pace si mergeti in mediul privat unde castigati mai bine.Sau osul, ce mai are ceva carnita pe El, este mult mai profitabil decat amaratul dumneavoastra salariu. Daca sunteti capabil si aveti ceva " Vana " mergeti 6 luni in Afganistan si riscati-va viata pentru salariul unui militar roman , caci acestia au pensii mari dupa asemenea misiuni si nu au avut alte optiuni dupa acestea misiuni si au fost dati afara de dumneavoastra, dupa experienta lor intr-un teatru de razboi..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu