Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 7 ianuarie 2009

Prostia la romani !

Ce prostie la romani!
Ceea ce viseaza seara, sau ceea ce transmit ai mai mari din Romania se aplica.S-a dat o ordonanta care incalca flagrant Constitutia. Mai mira pe cineva? Adica pensionarii nu mai au dreptul la munca in sectorul bugetar. A fost cineva din guvern sa gandeasca toate consecintele? Nuuuuuuu!A vazut cineva abuzurile acestui guvern dpdv al Constitutiei? Nuuuuuuuu! Pentru ca ne-am obisnuit cu abuzurile de incalcare ale Constitutiei de catre Presedinte, Guvern, Parlament. Este un lucru normal pentru toata lumea. Se incalca flagrant Constitutia Romaniei. Si sa va spun de ce:
1. La art 38 pct 1 - dreptul de munca nu poate fi ingradit. Alegerea profesiei si alegerea locului de munca sunt libere.
2.La art. 35 ( dreptul de a fi ales) pct. 1-au dreptul de a fi alesi cetatenii care au drept de vot.....Ce se fac guvernantii cu parlamentarii pensionari care au fost alesi prin vot??????? Ne ingradesc dreptul de a fi reprezentati de cei pe care i-am ales si care nu mai pot sa ne reprezinte?????pentru ca ei, unii , sunt pensionari???Vezi ex gen Badalan si altii. Adica ati votat dar degeaba!
3. Sistemul sanitar si cel de invatamant nu au cadre care sa asigure , conf art 32 si 33 dreptul la invatatura si dreptul la ocrotirea sanatatii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu